[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 4، شماره 1 - ( 4-1389 ) ::
جلد 4 شماره 1 صفحات 34-36 برگشت به فهرست نسخه ها
Evaluation of Viral Inactivation in Suspension Containing 20% Albumin by Pasteurization Method
چکیده:   (2715 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 158 kb]   (728 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1393/8/16 | پذیرش: 1393/8/16 | انتشار: 1393/8/16
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Nasiri S, Sharifi Z. Evaluation of Viral Inactivation in Suspension Containing 20% Albumin by Pasteurization Method. Iran J Virol. 2010; 4 (1) :34-36
URL: http://journal.isv.org.ir/article-1-52-fa.html

Evaluation of Viral Inactivation in Suspension Containing 20% Albumin by Pasteurization Method. مجله ویروس شناسی ایران. 1389; 4 (1) :34-36

URL: http://journal.isv.org.ir/article-1-52-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 4، شماره 1 - ( 4-1389 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4331